Iams Hairball Control rich in Chicken 1,5kg


Kompletní a vyvážené krmivo s nejkvalitnějšími živočišnými proteiny pro kočky od 1 roku citlivé na formování chlupových bezoárů.

Kompletní a vyvážené krmivo určené specielně pro dlouhosrsté kočky. Velmi chutné granule s kuřecím masem. Speciální směs vlákniny zvyšuje vylučování chlupů stolicí až o 80%. Vysoce kvalitní živočišné proteiny a tuky použité v krmivech IAMS zaručují vyjímečnou chuť. Krmivo obsahuje všechny živiny, které Vaše kočka potřebuje pro zdraví a vitalitu a to znamená, že nedoporučujeme přidávat žádné doplňky výživy.

Znaky krmiva:
* křupavé granule se systémem DentalCare redukují tvorbu zubního kamene, udržují čisté zuby a zdravé dásně
* speciální směs vlákniny (řepná dužina a celulóza) zvyšuje vylučování pozřených chlupů stolicí a to až o 80% ve srovnání s ostatním krmivem IAMS,
* živočišný protein vysoké kvality zcela pokrývá živinné potřeby koček, podporuje tělo a funkci orgánů, snadné zažívání a absorpci
* řepná dužina udržuje zdravý trávící trakt
* živočišný protein a nízký obsah hořčíku podporuje okyselování pH moči a zdravý močový systém
* esenciální živiny podporují zdravé srdce
Krmný návod: (viz tabulka na obale).

Složení: kuře (>26%), kukuřice, živočišný tuk, sušená celulóza, sušená řepná dužina, pšenice, sušená celá vejce, kuřecí vnitřnosti, rybí olej, chlorid draselný, pivovarské kvasnice, uhličitan vápenatý, DL-methionin, chlorid sodný.

Jakostní znaky: protein 32,5%, vlhkost 8,0%, olej 21,5%, popeloviny 6,5%, vláknina 6,0%, vápník 1,15%, fosfor 0,9%, hořčík 0,09%, vitamín A 12000 m.j./ kg, vitamín D3 900 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 140 mg / kg, měď jako síran měďnatý 25 mg / kg, metabolizovatelná energie 3,900 kcal / kg.
Neobsahuje dochucovadla, barviva ani konzervační látky.
Dostupné v baleních: 300 g, 1,5 kg, 3 kg, 10 kg.
  • Přepravní hmotnost: 1.5kg
  • Výrobce: Iams
  • Dodací lhůta: 5-7 dnů


Tento produkt byl přidán dne Neděle 28. únor 2010.

Copyright © 2024 Mojekrmivo.cz. Powered by Zen Cart