Jednotka proti štěkání v uzavřené místnosti 1ks


Přístroj omezující štěkání uvnitř domu, vhodný pro jednoho nebo více psů, který vysílá hlasitý ultrazvukový signál.

Ultrasonic Bark Deterrent System funguje pomocí 9 V baterie, jejíž náplň vystačí na 6 měsíců nebo 2000 zvukových signálů. Má atraktivní, nenápadný design, dovoluje umístění jednotky i v místnostech. Světelný ukazatel signalizuje, kdy je čas na výměnu baterie (baterie není součástí balení).
Jak funguje: Přístroj se aktivuje v okamžiku, kdy vestavěný mikrofon zachytí vytrvalý štěkot psa. Aktivovaná jednotka vyšle zvukový signál v délce 2 sekund, který může slyšet pouze pes. Pronikavý tón psa upozorní a přiměje ho, aby přestal štěkat, protože pes si právě svůj štěkot spojí s tímto, pro něj nepříjemným, zvukem.
Poznámka: Pokud je napětí v baterii slabé, každých 6 sekund zabliká červený světelný ukazatel, který Vás upozorní na to, že byste měli vyměnit baterii.
Návod k obsluze: umístěte přístroj v blízkosti štěkajícího psa (měl by být vzdálen nejvýše 3 metry od štěkajícího psa). Přístroj je vybaven tlačítkem “Manual Correction”, které můžete použít
k tomu, aby usměrňoval nežádoucí chování psa, například když leží na pohovce nebo hledá v odpadkovém koši. Jednoduše stiskněte toto tlačítko a přístroj vydá ultrazvukový signál, který trvá 2 sekundy. Pokud tlačítko stisknete a podržíte, jednotka proces opakuje ve dvou sekundových intervalech (2 sekundy zapnuto, 2 sekundy vypnuto, 2 sekundy zapnuto atd.). Pokud používáte funkci “Manual Correction”, přístroj by měl být vzdálen nejvýše 6 metrů od psa, kterého chcete takto usměrnit.
  • Výrobce: PetSafe
  • Dodací lhůta: 5-7 dnů


Tento produkt byl přidán dne Neděle 28. únor 2010.

Copyright © 2024 Mojekrmivo.cz. Powered by Zen Cart