Krmivo X-traVital junior králík 1kg


Prémiové krmivo pro mladé králíky.

Kompletní krmivo pro mladé králíky. Velmi chutné a kvalitně vyvážené krmivo, které bylo vyvinuto dle výživových požadavků mladých králíků (8 - 20 týdnů). Má zvýšený obsah bílkovin pro zdtavý růst a vlákniny pro optimální trávení, je bohaté na vitamín A a obsahuje vyvážené procento vápníku a fosforu. Kombinace bílkovin a chelátových minerálů (které jsou obklopeny bílkovinným povlakem pro lepší absorbci) pomáhá při vývoji kostí a zubů. Přísada Echinacei udržuje zdravý imunitní systém, přidané křupavé kousky se postarají o zuby a čerstvé seno z alp obsahuje vitamíny minerály, vlákninu a bílkoviny. Krmivo X-traVital zajistí čilého, veselého králíka se zdravou kůží a krásnou srstí.
Krmný návod: váš králík by měl mít volný přístup ke krmivu během celého dne. Průměrný králík ve stáří 12 - 20 týdnů sní cca 80 - 100 g krmení během dne.

Složení: vysoce kvalitní vojtěška, kukuřice, hrášek, extrudovaná pšenice, fazolové vločky, karob, oves, extrudovaná vojtěška, vysoce hodnotná soja, mrkvové vločky.

Jakostní znaky: proteiny 160 g / kg, vlhkost 10,7%, vláknina 150 g / kg, popeloviny 73 g / kg, tuky 30 g / kg, vápník 9,4 g / kg, fosfor 4,8 g / kg, vitamín A 6500 m.j./ kg, vitamín D3 900 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 1000 mg / kg, měď 8 mg / kg.
  • Přepravní hmotnost: 1kg
  • Výrobce: Beaphar
  • Dodací lhůta: 5-7 dnů


Tento produkt byl přidán dne Neděle 28. únor 2010.

Copyright © 2024 Mojekrmivo.cz. Powered by Zen Cart