Krmivo X-traVital pro pískomily 500g


Prémiové krmivo pro pískomily.

kompletní krmivo pro pískomily. Krmivo obsahuje všechny potřebné vitamíny a chelátové minerály (které jsou obklopeny bílkovinovým povlakem pro zlepšenou absorpci), a je přizpůsobeno vyživovacím požadavkům pískomilů. Pískomilové, žijící v přírodě, se živí především kousky bylin nebo bylinnými rostlinami, květinami, listy a hmyzem. Proto pískomilové, chovaní v zajetí, potřebují ve stravě stejné hodnoty bílkovin. X-traVital obsahuje moučku z krůtího masa, která je bohatá na bílkoviny,má nízký obsah tuků a předchází tak obezitě.
S přídavkem Echinacea, rostlinným výtažkem, který ochraňuje zdravý imunitní systém. MOS (mannóza oligosacharid) zajišťuje optimální trávení. X-traVital krmivo pro pískomily zajistí pro Vašeho pískomila optimální hodnotnou výživu, kterou potřebuje pro svůj zdravý a aktivní život. Přidané speciální křupavé kousky pomáhají pečovat o zuby zvířete. S čerstvým vojtěškovým senem z Alp, které obsahuje vitamíny, minerály, vlákninu a bílkoviny.
Krmný návod: pro pískomila je vhodné, aby stravu hledal a sbíral, proto jídlo rozházejte po kleci. X-traVital krmivo je lahodné a pískomil si jej okamžitě vezme. Avšak v prvních dnech sledujte jeho stravu a smíchejte ji s malým množstvím původního krmení. Pískomilové mají rádi rutinu, proto jej doporučujeme krmit každý den ve stejný čas. Pískomil sní okolo 6 - 10 gramů denně. Podávejte vždy čerstvé jídlo a vodu každý den.

Složení: vojtěška, pšeničná moučka, sušená semena, vysoký obsah sóji, kukuřice, oves, lusk rohovníku, moučka z krůtího masa, extruze zrniny, slunečnicová semínka, hrozinky, semínka tykve, plátky mrkve.

Jakostní znaky: proteiny 166 g / kg, vlhkost 11,6%, vláknina 82 g / kg, tuky 51 g / kg, popeloviny 48 g / kg, vápník 6,3 g / kg, fosfor 4,1 g / kg, vitamin A 8994 m.j./ kg, vitamin D3 1420 m.j./ kg, vitamin E 79 m.j./ kg, měď 11 mg / kg.
  • Přepravní hmotnost: 0.5kg
  • Výrobce: Beaphar
  • Dodací lhůta: 5-7 dnů


Tento produkt byl přidán dne Neděle 28. únor 2010.

Copyright © 2024 Mojekrmivo.cz. Powered by Zen Cart