Nápoj Viyo Dog Senior 7 x 30 ml 210ml


Chutný, prebiotický nápoj, který pomáhá posilovat přirozenou odolnost psích seniorů.

Doplňkové krmivo pro seniory. Stejně jako u lidí, tak i u psů se 70% přirozeného obranného systému nachází ve střevech. Zdravé fungování střev je důležíté pro silný imunitní systém. V nápoji obsažená FOSim je nová a jedinečná formule, která má v sobě aktivní prebiotické frukto-oligosacharidy (FOS) a inulin v jedinečné a chutné tekuté formě.
- FOSim+ zajišťuje, že aktivní prebiotické frukto-oligosacharidy a inulin jsou efektivně využity díky tekuté formě tam, kde je jich nejvíce zapotřebí, tedu ve střevech. Zde zvyšují počet užitečných bakterií, které podporují přirozenou obranyschopnost.
- Střevní stěna funguje jako filtr, přes který jsou pozitivní živiny vstřebány do těla a škodlivé bakterie jsou zastaveny. Střevní stěna je pokryta bio-filmem, který zabraňuje průniku škodlivých bakterií. Viyo Dog Senior podporuje jeho produkci, silnější vrstva znamená účinnější bariéru.
- Viyo Dog Senior stimuluje schopnost reakce imunitního systému ve střevech tak, že škodlivé bakterie jsou snadněji zničitelné.
Krmný návod: podávejte 30 ml nápoje každý den ráno, nejlépe před krmením.

Složení: pitná voda, maso a vedlejší produkty rostlinné výroby, oleje a tuky, mléko a mléčné výrobky, minerální látky, inulin (min.0,3%), frukto-oligosacharidy (min.0,1%).

Jakostni znaky: proteiny 16,2 g / kg, vlhkost 87,4%, tuky 15,6 g / kg, popeloviny 7,3 g / kg, vláknina 2,4 g / kg.
  • Výrobce: Viyo
  • Dodací lhůta: 5-7 dnů


Tento produkt byl přidán dne Neděle 28. únor 2010.

Copyright © 2024 Mojekrmivo.cz. Powered by Zen Cart