Satisfaction Regular Medium 15kg


Krmivo speciálně doporučené pro dospělé psy středních plemen od 10 do 25 kg hmotnosti v dospělosti, od 8 – 10 měsíců věku.

SLOŽENÍ: Čerstvé kuře (22%), rýže, rýžová mouka, dehydratované drůbeží bílkoviny, kukuřičný gluten, kuřecí tuk, cukrovkové řízky, pivní kvasinky, kuřecí játrový hydrolyzát, dehydratované celé vejce, fosfát vápenný, taurin, přírodní výtažky z citrusů bohaté na bioflavonoidy, extrakt z Yuccy Shigeria, L-karnitin. S antioxidanty a konzervanty povolenými EU.

ANALÝZA SLOŽENÍ A OBSAH: Vlhkost: 8%, Bílkoviny brutto: 27%, Tuky brutto: 17%, Vlákniny brutto: 2,5%, Popel brutto: 7%, Vápník: 1,5%, Fosfor: 1%.

PŘÍSADY: Vitamín A: 18.000 UI/kg., Vitamín D3: 2.000 UI/kg., Vitamina E (alfa tokoferol): 120 mg/kg, Cu (pentahydrát síranu měďnatého) 22mg/kg. S antioxidanty a konzervanty povolenými EU.

KRMNÝ NÁVOD: prohlédněte si tabulku doporučených dávek. Změny stravy je nutno provádět postupně, tzn. míchat novou stravu s předcházející po dobu 1 týdne. ). Je velmi důležité, aby psi měli vždy na dosah čerstvou vodu. Balení udržujte dobře uzavřené na chladném a suchém místě, odizolované od země a přímého slunečního záření.

Vyrobeno reg.číslem: 02-50-AAC-01. Spotřebujte do: (Viz. datum a šarži vytištěné na obale). NEVHODNÉ PRO LIDSKOU SPOTŘEBU.
  • Přepravní hmotnost: 15kg
  • Výrobce: Satisfaction
  • Dodací lhůta: 5-7 dnů


Tento produkt byl přidán dne Úterý 07. prosinec 2010.

Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také...


Copyright © 2024 Mojekrmivo.cz. Powered by Zen Cart