Satisfaction Senior 15kg


SATISFACTION SENIOR je dokonalé krmivo pro udržení zdraví psů straších sedmi let všech plemen.

Pro svůj vysoký obsah čerstvého kuřete a rýže, vysoce stravitelných a chutných surovin, je ideální stravou pro zdravou a vyváženou dietu.

L-karnitin napomáhá přeměňování tuků v energii, tím zabraňuje možnému hromadění tuku, způsobenému klidnějším životem starších psů.

Taurin přispívá ke správné funkci srdce a udržování dobrého zraku.

Kombinovaný přídavek glukosaminu a chondroitinu pomáhá udržovat klouby psů v dobrém stavu, regeneruje chrupavky a zabraňuje jejich poškození.

Pomocí bioflavonoidů, přírodních buněčných antioxidantů, pocházejících z citrusů (vitamíny C a E), napomáháme oddalovat stárnutí buněk.

Tento produkt byl vyroben z přísně vybraných surovin nejvyšší kvality, zvláštní péče byla vynaložena na jeho zpracování a balení.

SUROVINY PRO ZVÍŘECÍ STRAVU

Rýže, dehydratované drůbeží bílkoviny, čerstvé kuře (10%), kukuřičný gluten, cukrovkové řízky, kuřecí tuk, pivovarské kvasnice, kuřecí játrový hydrolyzát, dehydratovaná vejce, dikalcium fosfát, výtažky z citrusů bohaté na bioflavonoidy, taurin, glukosamin, chondroitin sulfát, výtažek z juky schidigery, L-karnitin, vitamíny a minerály.

S antioxidanty a konzervanty povolenými EU.

ANALÝZA SLOŽENÍ

Vlhkost 8% - Bílkoviny brutto - 27% - Tuky brutto: 12% - Vláknina brutto: 2% - Popel brutto: 6% - Vápník: 1,4% - Fosfor: 0.9%

PŘÍSADY

Vitamín A: 20520 IU/kg. - Vitamín D: 2000 IU/kg. - Vitamín E: 136 mg/kg, měď: 22 mg/kg. S antioxidanty a konzervanty povolenými EU.

KRMNÝ NÁVOD: prohlédněte si tabulku doporučených dávek. Změny stravy je nutno provádět postupně, tzn. míchat novou stravu s předcházející po dobu 1 týdne. JE VELMI DŮLEŽITÉ, ABY PSI MĚLI VŽDY NA DOSAH ČISTOU A ČERSTVOU VODU. Balení udržujte dobře uzavřené na chladném a suchém místě, odizolované od země a přímého slunečního záření. Spotřebujte do: (Viz. datum a šarži vytištěné na obale). NEVHODNÉ PRO LIDSKOU SPOTŘEBU.
  • Přepravní hmotnost: 15kg
  • Výrobce: Satisfaction
  • Dodací lhůta: 5-7 dnů


Tento produkt byl přidán dne Úterý 07. prosinec 2010.

Copyright © 2024 Mojekrmivo.cz. Powered by Zen Cart