Tetra Contra Ick Konzentrat 100ml


Léčivo pro sladkovodní akvarijní ryby.

Zaměřeno proti tečkovitým onemocněním okrasných tropických rybiček. Oblast použití: Kožovec a dalšé vnější parazité jako Costia, Chilodonella, Trichodina, sladkovodní Oodinium, pijavice, Gyrodactylus a Dactylogyrus. Spolehlivě hubí mladé formy parazitů nacházející se ve vodě a akvarijní vodu desinfikuje. Ošetření by mělo být prováděno v plně obsazeném akváriu, aby byly chráněny také zdravé ryby. Výzkum Tetra též doporučuje provést ještě dodatečné ošetření, čímž budou parazité odstraněni beze zbytku. Příznaky onemocnění : vatovité chomáčovité povlaky, plísňvité struktury na pokožce, houbovité ranky, plachost.
Dávkování: v zařízeném akváriu 5 ml na 10 l vody. Léčivo přidejte okamžitě po vyskytnutí nemoci. V karanténním akváriu (bez písku a rostlin) přidejte 1,25 ml na 10 l vody a při obzvláště těžkém napadení ryb 2,5 ml na 10 l akvarijní vody. Nefiltrujte přes absorbční filtrační látky jako je aktivní uhlí a umělé pryskyřice.

Složení na 100 ml: Hexamethylpararosalinium 6,4 mg, Pararosanilin-base 32 mg, Methylthioniniumchlorid 32 mg, Malachitová zeleň-chlorid 8 mg.
  • Výrobce: Tetra
  • Dodací lhůta: 5-7 dnů


Tento produkt byl přidán dne Neděle 28. únor 2010.

Copyright © 2024 Mojekrmivo.cz. Powered by Zen Cart